Aukioloajat VKO 12- 21/2022:

MA: SULJETTU

TI: 8:30- 15.30

KE: 8:30 - 20:00

TO: 8:30- 11:30

PE: 10.30 -15:00

Muistilista:

-Vamian kaikissa tiloissa on käytettävä kasvomaskia. Asiakas hankkii kasvomaskin itse. Studio Parcosista voi ostaa maskin 1€ hintaan.

-Saapuessasi koulun tiloihin, pese kätesi perusteellisesti saippualla wc-tiloissamme. Käytä lisäksi käsidesinfektio-ainetta siirtyessäsi tilasta toiseen.

-Mikäli kuulut riskiryhmään, mieti onko ajankohta palvelulle oikea.

-Tulethan Studio Parcosiin vain terveenä, täysin oireettomana.

-Meillä asioidessa pyri pitämään etäisyyttä muihin.

-Hygieniasyistä meillä käy vain korttimaksu, vältä käteisrahan käyttöä!

Hyvä tietää

  • Hoidot suoritetaan opiskelijatyönä, otathan tämän huomioon hoidon kestossa ja lopputuloksessa.
  • Tarjoamme hoitoja opiskelijoiden oppimista mukaillen, joten kaikkia hinnastossa mainittuja hoitoja ei ole välttämättä saatavilla koko ajan.
  • Mikäli et pääse tulemaan varaamanasi aikana, ole ystävällinen ja peru aikasi soittamalla ajanvaraukseen. Voit jättää peruutuksen myös tekstiviestillä.

RYHMÄT

  • Ryhmät voivat varata ajan soittamalla ajanvarausnumeroomme, 040 358 1823
  • Soittamalla ajanvaraukseemme voitte varata ryhmälle avoimen ajan tietyltä päivältä. Tällöin hoidot ja asiakkaiden nimet tulee ilmoittaa viimeistään kaksi viikkoa ennen varattua aikaa. Mikäli aikoja ja nimiä ei varmisteta määräaikaan mennessä, varaus perutaan.
  • Ryhmävarauksissa tarvitsemme aina ryhmän yhteyshenkilön nimen ja yhteystiedot. Mikäli teet nettivarauksen, lisää tietosi varauksen lisätiedot-kenttään.
  • Laskulla maksaminen on yrityksille/yhteisöille mahdollista, mutta tarvitsemme laskutuksesta tiedon etukäteen. Laskulla maksettaessa tarvitsemme yhteyshenkilön tiedot, laskutusosoitteen ja y-tunnuksen. (Kaupungin sisäisessä laskutuksessa tarvitsemme hallintokunnan menotilin.)
  • Ajan voit varata myös www.studioparcos.fi -sivujen kautta. Nettivarausta tehdessäsi tulee asiakkaiden nimet ja hoidot olla tiedossa varaushetkellä.

Tervetuloa nauttimaan Studio Parcos-kauneussalonkiin!