Hiussalonki Studio Parcos 

Palvelee 

Hiussalongissa on päiväajat jo suljettu kesälomien vuoksi,

mutta iltaryhmä palvelee vielä 25.5-22 klo  16.30-20.00 (paikat ovat valitettavasti tällä hetkellä täynnä)

Seuraamme THL:n suosituksia.

-Vamian kaikissa tiloissa on käytettävä kasvomaskia. Asiakas hankkii kasvomaskin itse. Studio Parcosista voi ostaa maskin 1€ hintaan.

-Saapuessasi koulun tiloihin, pese kätesi perusteellisesti saippualla wc-tiloissamme. Käytä lisäksi käsidesinfektio-ainetta siirtyessäsi tilasta toiseen.

-Mikäli kuulut riskiryhmään, mieti onko ajankohta palvelulle oikea.

-Tulethan Studio Parcosiin vain terveenä, täysin oireettomana.

-Meillä asioidessa pyri pitämään etäisyyttä muihin.

-Hygieniasyistä meillä käy vain korttimaksu, vältä käteisrahan käyttöä!

Ajanvaraukset netistä ja silloin kun olemme avoinna myös puhelimitse 0405371873.

TERVETULOA !

Ps! Oletko ystävällinen ja perut ajan jos sairastut flunssaan. Jos olet matkustellut tietyissä maissa muistathan, ettet saavu asiakkaaksi ilman  karenssia.

Peruutuksen sattuessa ilmoitathan meille soittamalla tai tekstiviestillä, jotta voimme tarjota ajan toiselle asiakkaallemme. Kiitos😀 

Varaathan aikaa myös runsaasti, sillä harjoittelemme vasta. Emme voi taata ammattilaisten tasoisia lopputuloksia, koska opiskelemme vielä. Toivomme myös asiakkailtamme nuorta motivoivaa käytöstä, sillä yritämme kuitenkin aina parhaamme.

TIEDOKSI! Mustan tai värjätyn tumman hiuksen vaalentaminen vaaleaksi on pidempiaikainen PROSESSI,  josta hius myös kärsii. Siihen  tarvitaan useita vaalennuskertoja, tulosta ei voi taata, hius huokoistuu ja vaurioituu vaalentamisesta. Hintaa myöskin kertyy, sekä vaalennus-, että sävytyskertojen määrän mukaan.

 

 

Hyvä tietää

 • Kaikki hiuspalvelut suoritetaan opiskelijatyönä, otathan tämän huomioon palvelun kestossa ja lopputuloksessa. Me olemme huomioineet sen myös hinnoittelussamme.
 • Kun tulet asiakkaaksi, joudut allekirjoittamaan sitoumuksen, että huomioit tulevasi opiskelijan käsittelyyn.
 • Eri ryhmät ovat taidoiltaan ja kyvyiltään eri vaiheessa. Tämä vaikuttaa työskentelyn nopeuteen, tulokseen ja palvelun laatuun. Opiskelijat ovat vasta oppimassa ja kasvamassa ammattiin.
 • Valitettavasti emme siis pysty takaamaan sinulle ammattilaisen tasoa!
 • Tarjoamme palvelut opiskelijoiden oppimista mukaillen, joten kaikkia hinnastossa mainittuja töitä ei välttämättä ole saatavilla koko ajan (esim. hiustenpidennykset, rastat, permanentit).
 • Mikäli estyt tulemasta varaamanasi aikana, ole ystävällinen ja peru aikasi soittamalla ajanvaraukseen, puh. 040- 5371873
 • Värjäämme vain yli 16-vuotiaiden hiuksia (emme siis värjää lasten hiuksia Teknokemian yhdistyksen suosituksesta).
 • Yritämme välttää myös raskaana olevien asiakkaiden hiusten hapetevärjäämistä.

RYHMÄT

 • Ryhmät voivat varata ajan soittamalla ajanvarausnumeroomme, 040-5371873
 • Soittamalla ajanvaraukseemme voitte varata ryhmälle avoimen ajan tietyltä päivältä. Tällöin hoidot ja asiakkaiden nimet tulee ilmoittaa viimeistään kaksi viikkoa ennen varattua aikaa. Mikäli aikoja ja nimiä ei varmisteta määräaikaan mennessä, varaus perutaan.
 • Ryhmävarauksissa tarvitsemme aina ryhmän yhteyshenkilön nimen ja yhteystiedot. Mikäli teet nettivarauksen, lisää tietosi varauksen lisätiedot-kenttään.
 • Laskulla maksaminen on yrityksille/yhteisöille mahdollista, mutta tarvitsemme laskutuksesta tiedon etukäteen. Laskulla maksettaessa tarvitsemme yhteyshenkilön tiedot, laskutusosoitteen ja y-tunnuksen. (Kaupungin sisäisessä laskutuksessa tarvitsemme hallintokunnan menotilin.)
 • Ajan voit varata myös www.studioparcos.fi -sivujen kautta. Nettivarausta tehdessäsi tulee asiakkaiden nimet ja hoidot olla tiedossa varaushetkellä.